Witaj gościu! Nie jesteś zalogowany na forum, więc możesz nie mieć dostępu do niektórych z jego funkcji! Aby rozwiązać ten problem zaloguj się lub zarejestruj.

Reklama



 
Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Otwarcie strony - błąd autoryzacji
Autor Wiadomość
krysz
Użytkownicy

Liczba postów: 3
Reputacja: 0
Post: #1
Mam problem z WiFi wszystko jest niby dobrze, łączę się z siecią, pojawia się zielona ikona (udało się nawiązać połączenie) ,ale kiedy próbuję otworzyć jakąś stronę wyskakuje mi napis ''Błąd autoryzacji''.
Mam telefon w Plusie ,wie może ktoś w czym problem i jak go rozwiązać?

btw. przełożyłem drugą kartę z plusa i okazało się, że internet działa tylko pobrało mi kasę ,a o ile się nie mylę wifi jest za darmo.Najpierw połączyłem się z wifi a potem odpaliłem przeglądarkę.
Wie ktoś może jak poprawnie skonfigurować kartę SIM,aby ten błąd się nie powtarzał? czy trzba przy wifi mieć pieniądze na koncie?
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 09-08-2010 18:02 przez kAdi.)
09-08-2010 13:42
Liske
Zbanowani

Liczba postów: 199
Post: #2
wpisales haslo?
09-08-2010 13:57
dMon
Zbanowani

Liczba postów: 272
Post: #3
Gdyby o to chodziło to by się nawet nie połączył. To coś innego. A ustawiłeś prof. trans. danych?
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 09-08-2010 14:02 przez dMon.)
09-08-2010 14:01
krysz
Użytkownicy

Liczba postów: 3
Reputacja: 0
Post: #4
nie ustawiłem ,mógłbyś mi przybliżyć bardziej jak to zrobić?
09-08-2010 14:09
dMon
Zbanowani

Liczba postów: 272
Post: #5
Internet-ustawienia-prof.trans.danych, gry-więcej-prof.trans.danych czy jakoś takDuży uśmiech
09-08-2010 14:24
krysz
Użytkownicy

Liczba postów: 3
Reputacja: 0
Post: #6
robiłem tak jak mówisz i na początku miałem ustawione na WAP ,potem zmieniłem na Internet i próbowałem na wszystkich zakładkach które tam były i ciągle to samo
09-08-2010 14:43
Leman 99
Użytkownicy

Liczba postów: 194
Reputacja: 9
Post: #7
zobacz FAQ
09-08-2010 15:04
kAdi
Użytkownicy

Liczba postów: 540
Reputacja: 48
Post: #8
Twój temat nie spełnia wymagań regulaminu. Popraw jego nazwę. Po wprowadzeniu zmian wyślij do mnie PW, z linkiem do wątku, w celu jego przywrócenia.
Twój temat nie spełnia wymogów regulaminu. Popraw go albo zostanie skasowany. Po wprowadzeniu zmian wyślij do mnie PW, z linkiem do wątku, w celu jego przywrócenia.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 09-08-2010 15:07 przez kAdi.)
09-08-2010 15:07


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Błąd DNS WolineQ 0 476 21-09-2014 18:40
Ostatni post: WolineQ
  "Błąd serwera" TYMEKD 1 848 17-03-2012 14:35
Ostatni post: abel
  WiFi błąd skanowania foka775 7 1,027 02-11-2011 20:31
Ostatni post: foka775
  Wi-fi błąd uwierzytelnienia yaro555 16 1,756 27-06-2011 16:28
Ostatni post: Agalin
  ,Błąd DNS'' mati3127 7 2,607 14-04-2011 14:05
Ostatni post: mati3127



Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości