Witaj gościu! Nie jesteś zalogowany na forum, więc możesz nie mieć dostępu do niektórych z jego funkcji! Aby rozwiązać ten problem zaloguj się lub zarejestruj.

Reklama






 
Ocena wątku:
  • 1 Głosów - 5 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Jak zrzucić smsy na kompa MONTE
Autor Wiadomość
pit_free
Użytkownicy

Liczba postów: 7
Reputacja: 0
Post: #1
Zna ktoś jakiś dobry sposób żeby to zrobić?Z góry dziękuje.
18-10-2011 20:38
Xaro
Użytkownicy

Liczba postów: 178
Reputacja: 34
Post: #2
W Samsung Kies masz taką opcje po najechaniu kursorem na telefon rozwija się menu z taką opcją.
18-10-2011 20:42
pit_free
Użytkownicy

Liczba postów: 7
Reputacja: 0
Post: #3
(18-10-2011 20:42)Xaro napisał(a):  W Samsung Kies masz taką opcje po najechaniu kursorem na telefon rozwija się menu z taką opcją.


(18-10-2011 20:42)Xaro napisał(a):  W Samsung Kies masz taką opcje po najechaniu kursorem na telefon rozwija się menu z taką opcją.

Ja nigdzie nie widzę takiej opcji. Smutny
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 18-10-2011 20:45 przez pit_free.)
18-10-2011 20:44
Kamil
Emeryci

Liczba postów: 2,011
Reputacja: 116
Post: #4
Jest w kiesie na dolnym pasku tam znajdziesz.
18-10-2011 21:00
pit_free
Użytkownicy

Liczba postów: 7
Reputacja: 0
Post: #5
(18-10-2011 21:00)kamils182 napisał(a):  Jest w kiesie na dolnym pasku tam znajdziesz.

a co jeśli nie mogę połączyć telefonu z programem?
18-10-2011 22:18
Agalin
Administratorzy

Liczba postów: 5,389
Reputacja: 249
Post: #6
A co się dzieje? Po przeinstalowaniu kiesa+sterowników powinien się połączyć.
Możesz zapisać je na karcie pamięci i przekopiować na komputer.
18-10-2011 23:02
pit_free
Użytkownicy

Liczba postów: 7
Reputacja: 0
Post: #7
(18-10-2011 23:02)Agalin napisał(a):  A co się dzieje? Po przeinstalowaniu kiesa+sterowników powinien się połączyć.
Możesz zapisać je na karcie pamięci i przekopiować na komputer.

nie mogę wogóle skopiować tych smsów na karte pamięci.niewiem czy mam jakiś dupny egzemplarz czy nie ale nie mogę wogóle nic zrobić.ani przez kabel ani przez bluetooth nie da rady się połączyć z kompem
18-10-2011 23:17
$abel

Liczba postów: 616
Reputacja: 48
Post: #8
ale do kopiowania na kartę pamięci nie musisz mieć kabla
Wchodzisz w menu>wiadomości>skrzynka odbiorcza>więcej>kopiuj SMS>Z telefonu na kartę pamięci
oczywiście karta pamięci musi być w telefonie i telefon musi ją widzieć
A był bym zapomniał musisz mieć wystarczająco miejsca na karcie Smile
Jak nie możesz tak zrobić to opisz dokładnie twój problem
Co pisze telefon jak chcesz je skopiować ?

Opisz r również jakie masz komunikaty ze strony komputera podczas próby podłączenia telefonu
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 19-10-2011 00:07 przez abel.)
19-10-2011 00:06
pit_free
Użytkownicy

Liczba postów: 7
Reputacja: 0
Post: #9
(19-10-2011 00:06)abel napisał(a):  ale do kopiowania na kartę pamięci nie musisz mieć kabla
Wchodzisz w menu>wiadomości>skrzynka odbiorcza>więcej>kopiuj SMS>Z telefonu na kartę pamięci
oczywiście karta pamięci musi być w telefonie i telefon musi ją widzieć
A był bym zapomniał musisz mieć wystarczająco miejsca na karcie Smile
Jak nie możesz tak zrobić to opisz dokładnie twój problem
Co pisze telefon jak chcesz je skopiować ?

Opisz r również jakie masz komunikaty ze strony komputera podczas próby podłączenia telefonu

O kurde,serdeczne dzięki.Mam już tą opcje.Dziwny jest ten telefon.A czy około 500 smsów wejdzie na karte 1 Gb?Bo coś nie mogę zgrać wszystkich smsów na karte.

(19-10-2011 00:06)abel napisał(a):  ale do kopiowania na kartę pamięci nie musisz mieć kabla
Wchodzisz w menu>wiadomości>skrzynka odbiorcza>więcej>kopiuj SMS>Z telefonu na kartę pamięci
oczywiście karta pamięci musi być w telefonie i telefon musi ją widzieć
A był bym zapomniał musisz mieć wystarczająco miejsca na karcie Smile
Jak nie możesz tak zrobić to opisz dokładnie twój problem
Co pisze telefon jak chcesz je skopiować ?

Opisz r również jakie masz komunikaty ze strony komputera podczas próby podłączenia telefonu

(19-10-2011 10:16)pit_free napisał(a):  
(19-10-2011 00:06)abel napisał(a):  ale do kopiowania na kartę pamięci nie musisz mieć kabla
Wchodzisz w menu>wiadomości>skrzynka odbiorcza>więcej>kopiuj SMS>Z telefonu na kartę pamięci
oczywiście karta pamięci musi być w telefonie i telefon musi ją widzieć
A był bym zapomniał musisz mieć wystarczająco miejsca na karcie Smile
Jak nie możesz tak zrobić to opisz dokładnie twój problem
Co pisze telefon jak chcesz je skopiować ?

Opisz r również jakie masz komunikaty ze strony komputera podczas próby podłączenia telefonu

O kurde,serdeczne dzięki.Mam już tą opcje.Dziwny jest ten telefon.A czy około 500 smsów wejdzie na karte 1 Gb?Bo coś nie mogę zgrać wszystkich smsów na karte.

Znasz może jakiś dobry program do czytania smsów na kompie,bo tam jest jakiś nieznany mi format smsów.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 19-10-2011 10:20 przez pit_free.)
19-10-2011 10:16
Kamil
Emeryci

Liczba postów: 2,011
Reputacja: 116
Post: #10
500 Sms'ów wejdzie ci spokojnie.Smile
19-10-2011 10:25
pit_free
Użytkownicy

Liczba postów: 7
Reputacja: 0
Post: #11
(19-10-2011 10:25)kamils182 napisał(a):  500 Sms'ów wejdzie ci spokojnie.Smile

Dzięki.Pomogłeś.A znasz jakiś program do odczytywania na kompie smsów bo tam jest jakiś nie znany mi format.I jak mogę Ci przyznać plusa za pomocną odpowiedź? Pozdro Smile
19-10-2011 11:51
Agalin
Administratorzy

Liczba postów: 5,389
Reputacja: 249
Post: #12
Plusy>Zdaje się, że faq - albo jakiś inny z 3 najważniejszych podpiętych tematów (nie wiem - dawno nie zaglądałem Jezyk)
Sprawdź notatnik Smile
19-10-2011 15:09
Kamil
Emeryci

Liczba postów: 2,011
Reputacja: 116
Post: #13
Tu masz program do tych sms'ów
Kod:
http://totalcmd.pl/download/
wlx/oth/SMI
Plusa dodajesz klikając na + który znajduje sie po prawesj str. obok postu.Smile
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 19-10-2011 16:38 przez Kamil.)
19-10-2011 16:34
pit_free
Użytkownicy

Liczba postów: 7
Reputacja: 0
Post: #14
(19-10-2011 16:34)kamils182 napisał(a):  Tu masz program do tych sms'ów
Kod:
http://totalcmd.pl/download/
wlx/oth/SMI
Plusa dodajesz klikając na + który znajduje sie po prawesj str. obok postu.Smile

Dzięki Smile a plusa masz jak w banku Smile
20-10-2011 00:54
Kamil
Emeryci

Liczba postów: 2,011
Reputacja: 116
Post: #15
DziękiSmile A ten program ci działa?
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 20-10-2011 07:29 przez Kamil.)
20-10-2011 07:24


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Smsy tatjana8 3 235 25-11-2012 20:33
Ostatni post: Agalin
  Smsy jak w iphone, samsung wave itp. Maf 5 374 29-07-2012 18:18
Ostatni post: Arturr300
Question Nie wszystkie smsy się kopiują. Rampage 1 206 05-06-2012 19:35
Ostatni post: leszczu8023
  Nie wlacza mi telefonu ! nie da sie podlaczyc telefonu do kompa ! bsrek 11 605 23-02-2012 21:01
Ostatni post: Arturr300
  Nie mogę dzwonić ani wysyłać/odbierać smsy Ina18 10 1,148 24-11-2011 22:00
Ostatni post: wozzo



Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości


Najlepsze DemotywatoryFilmy OnlineFilm Online